Кава в зернах "Кава зі Львова" "Львівська"
Кава з насиченим смаком, шовковиста, із легкими карамельними й винними нотами та приємною кислинкою...
Сорт кави: Арабіка (50%), Робуста (50%)
Ступінь обсмаження: середня (City Roast)
Країна походження: Східна Африка, Південно-Східна Азія
Країна виробництва: Україна
Справжня львівська кава має складну, унікальну рецептуру, саме тому й вирізняється з-поміж усіх інших.
Арабіка - кава з м’яким смаком і тонким, насиченим ароматом. Плоди Арабіки містять велику кількість ароматних масел і в два рази меншу кількість кофеїну, ніж робуста
Робуста - кава з різким ароматом. Містить більше кофеїну ніж арабіка. Робусту використовують в основному для виробництва розчинної кави, а також в сортових сумішах. В Італії її добавляють в суміші для отримання більш стійкої і густої пінки.
Напій з цієї Кави можна приготувати як в кавомашині, так і турці, зезве або навіть просто в чашці: прогріваємо чашку, засипаємо каву в чашку, заливаємо кип'ятком, накриваємо на 3-4 хвилини, перемішуємо і КАВА ГОТОВА, тому багато любителів кави роблять вибір на користь даного сорту. Напій приготований будь-яким способом однаково яскраво розкривається насиченим смаковим букетом.
Тип | в зернах |
Обжарка | середня |
Склад | Арабіка (50%) Робуста (50%) |
Походження | Східна Африка, Південно-Східна Азія |
Країна виробництва | Україна |
Фасування | 1000г |
Упаковка | пакет |