Консультації за тел.: (044) 383-50-76, (095) 650-75-40 / Мінімальне замовлення 700$ / Суботні, недільні замовлення опрацьовуються у понеділок

Дошка для крейди 100х150см на роліках, магнітна, ДВУСТОРОННЯ

Дошка для крейди 100х150см на роліках, магнітна, ДВУСТОРОННЯ
Дошка для крейди 100х150см на роліках, магнітна, ДВУСТОРОННЯ
Артикул: 721050
Бренд: abc
♦ очікується поставка

Термін поставки: 1-2 дні
Готівковий і безготіковкий розрахунок
Обмін на протязі 14 днів
Якісне обслуговування.
Гнучка система знижок
Опис

ОБОРОТНА мобільна дошка для крейди на роликах з тримачем паперу + полка. Магнітна поверхність з Емальованої сталі. Алюмінієва рама з пластмасовими куточками.

На магнітній поверхні можна писати крейдою, кріпити інформацію за допомогою магнітів, а також утримувати альбом за допомогою утримувача для блоку паперу. Основа на тринозі. Висоту ніжок регулювати аж до 190 см. Міцна алюмінієва рамка прослужить довго і надійно, а полку для приладдя забезпечить зручність у використанні.

Дошка оборотна цікава тим, що це дошка двостороння, тобто робочими поверхнями у неї є обидві сторони. Дві робочі поверхні !
Пересувна дошка - дуже зручне презентаційне обладнання, адже її можна легко встановлювати в будь-якій точці аудиторії або переносити з кімнати в кімнату, при цьому витрачаючи мінімум зусиль. Колеса дозволяють з легкістю переміщати цю дошку по приміщенню, тому це дуже зручна пересувна дошка.