Консультації за тел.: (044) 383-50-76, (095) 650-75-40 / Мінімальне замовлення 700$ / Суботні, недільні замовлення опрацьовуються у понеділок

Засіб від тарганів Рейд МАХ4 приманка з регулятором розмноження

Код: 60828
Засіб від тарганів Рейд МАХ4 приманка з регулятором розмноження
Засіб від тарганів Рейд МАХ4 приманка з регулятором розмноження
Артикул: 58920
Бренд: Raid
♦ в наявності

ціна: 229.09 грн
Купити в 1 клік
Мінімальне замовлення: 1
Термін поставки: 1-2 дні
Готівковий і безготіковкий розрахунок
Обмін на протязі 14 днів
Якісне обслуговування.
Гнучка система знижок
Опис

Інсектицид проти повзучих комах Raid МАХ. Приманка для тарганів з регулятором розмноження
- Успішно винищує всі види тарганів.
- Містять інсектицид нового покоління Абамекін, ефективно знищує навіть тих тарганів, які виробили імунітет до інших засобів, а також ефективно діє проти їх личинок.
- Прозорий верх приманки Raid Max дозволяє вам бачити їжу з інсектицидом, що знаходиться всередині, що дає можливість контролювати тривалість роботи приманки: поки вміст не з`їдено повністю, приманка працює до 3-4 місяців.
- Регулятор розмноження перериває здатність тарганів до розмноження, припиняючи розвиток молодих особин, впливаючи на їх хітиновий покрив, наздоганяючи комаху без контакту і проникаючи у важкодоступні місця в радіусі 3 м.
Спосіб застосування приманок від тарганів Raid Max:
1. Для максимального ефекту використовуйте одночасно 3-4 приманки на площі до 7 квадратних метрів, а при великій кількості комах подвійте кількість приманок.
2. Для кращого ефекту розташовуйте приманки в безпосередній близькості від плінтусів, в кутах, під мийкою, в шафах, де зберігаються відра для сміття і поблизу водопровідних труб.
3. Міняйте ВСІ приманки кожні 3 місяці. Вкажіть дату розміщення приманки на зворотному боці диска і використовуйте цей покажчик для нагадування про дату зміни приманки.
4. Після використання, не порушуючи цілісності приманки, загорнути в папір і викинути в сміттєпровід.
Спосіб застосування Регулятора Розмноження тарганів RaidMax:
1. Для активації Регулятора Розмноження тарганів Raid Max сильно натисніть на виступаючу збоку диска панель з написом "PRESS". Буде чутно клацання, який означає, що капсула з активною речовиною всередині розкрита. Увага: активуйте препарат тільки безпосередньо перед установкою в оброблюваному приміщенні.
2. Встановіть один диск Регулятора Розмноження тарганів Raid Max на кожні 7 кв. метрів площі. Рекомендується розміщувати диски під раковиною, холодильником або в інших місцях великого скупчення тарганів. Чи не поміщати препарат в місцях зберігання продуктів і кухонного приладдя.
3. Для тривалого ефекту міняйте диски Регулятора Розмноження тарганів Raid Max кожні 3 місяці.
4. Після використання загорнути в папір і викинути в сміттєпровід