Консультації за тел.: (044)383-72-00 / (067) 129-63-82 Мінімальне замовлення 1200грн / Суботні/недільні замовлення опрацьовуються у понеділок

Засіб від комарів РЕЙД електрофумігатор + рідина 300мл "30 ночей без комарів"

Код: 60821
Засіб від комарів РЕЙД електрофумігатор + рідина 300мл "30 ночей без комарів"
Засіб від комарів РЕЙД електрофумігатор + рідина 300мл "30 ночей без комарів"
Артикул: 58270
Бренд: Raid
♦ в наявності

ціна: 161.59 грн
Купити в 1 клік
Мінімальне замовлення: 1
Термін поставки: 1-2 дні
Готівковий і безготіковкий розрахунок
Обмін на протязі 14 днів
Якісне обслуговування.
Гнучка система знижок
Опис

Інсекцід проти комарів Raid. Комплект (електричний фумігатор + рідина) з регулятором інтенсивності 30 ночей без комарів
Забезпечує до 30 ночей (по 6 - 8 годин) ефективного захисту від комарів. Діє в приміщенні до 20 м2 (50м3).
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:
- Відкрийте кришку, вставте флакон в електрофумігатор і поверніть до упору.
- Увімкніть прилад в електромережу 220В таким чином, щоб флакон перебував у вертикальному положенні, повинна спалахнути лампочка. Дія засобу розпочинається через 8 - 10 хвилин.
- Після знищення комарів у приміщенні відключити прилад, а флакон закрити кришкою і зберігати в упаковці для подальшого використання. Коли рідина закінчиться, замініть флакон на новий.
Зберігайте зовнішню упаковку до закінчення використання.
Запобіжні заходи: Використовувати тільки за призначенням. Уважно читайте інструкцію перед застосуванням. Берегти від дітей. Встановлювати засіб на відстані не менше 1м від людини. Застосовувати при відкритих вікнах в добре провітрюваних приміщеннях (не менше 16м2) не більше 8 годин на добу. Перед використанням прибирайте або накривайте клітки з тваринами і акваріуми, відключайте аерацію. Не торкатися включеного в мережу фумігатора вологими руками або металевими предметами, не накривати його під час використання. Коли рідина закінчиться, відключити прилад від мережі і замінити флакон на новий. Не торкатися стрижня. Після застосування засобу вимити руки. Вагітні та жінки, а також особи з алергічними захворюваннями повинні застосовувати засіб з обережністю. Припинити використання засобу при появі дискомфорту, добре провітрити приміщення. При випадковому проковтуванні - не викликати блювоту, негайно звернутися за медичною допомогою та показати упаковку.
Небезпечно: може пошкодити легеням при ковтанні. При попаданні на шкіру або в очі - промити великою кількістю води, при необхідності звернутися до лікаря. Уникати потрапляння в навколишнє середовище.
Умови зберігання: зберігати окремо від ліків, продуктів і корму для тварин в сухому, недоступному для дітей місці при температурі від 0С до + 300С. Берегти від прямих сонячних променів. Порожній флакон утилізувати як побутові відходи.
СКЛАД: праллетрін - 1,6%, органічні розчинники.