Консультації за тел.: (044) 383-50-76, (095) 650-75-40 / Мінімальне замовлення 700$ / Суботні, недільні замовлення опрацьовуються у понеділок

Засіб від комарів Raid спіралі від комарів 10шт

Код: 77223
Засіб від комарів Raid спіралі від комарів 10шт
Засіб від комарів Raid спіралі від комарів 10шт
Артикул: 58190
Бренд: Raid
♦ в наявності

ціна: 57.28 грн
Купити в 1 клік
Мінімальне замовлення: 1
Термін поставки: 1-2 дні
Готівковий і безготіковкий розрахунок
Обмін на протязі 14 днів
Якісне обслуговування.
Гнучка система знижок
Опис

Захисний засіб від комарів Raid (Рейд) спіралі.
-Швидка дія відразу після підпалювання спіралі - відганяє і знищує комарів
-Не гасне під дією легкого вітру
-Компактність і простота у використанні
-Час повного згоряння 8 годин

Запобіжні заходи: уважно читайте інструкцію перед застосуванням. Використовувати за призначенням. Берегти від дітей! Розміщувати спіраль слід з підвітряного боку, не ближче 1 м від людини. Уникати прямого вдихання диму. Не кладіть на спіраль нічого під час тління і повністю гасіть її після використання. Не залишайте запалену спіраль без нагляду. Після роботи із засобом вимити руки водою з милом! Не рекомендується використовувати засіб вагітним і годуючим жінкам, а також особам хворим на алергію і з індивідуальною підвищеною чутливістю до запахів. При появі дискомфорту припинити використання засобу. При випадковому проковтуванні негайно звернутися за медичною допомогою та показати упаковку. Уникати потрапляння в навколишнє середовище.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Розкрийте упаковку, роз`єднати дві згорнуті разом спіралі. Зігніть загострений кінець металевого утримувача і закріпіть на ньому спіраль, використовуючи спеціальний проріз. Розмістіть засіб на рівній поверхні, що не горить, на відстані не менше 0.5 м від підлоги. Підпаліть кінець спіралі, задуйте полум`я і задуте полум`я - залиште диміти. Дія засобу розпочинається через 5-10 хвилин. Повне згоряння спіралі буде відбуватися за 8 годин. При необхідності її можна загострити і використати в наступний раз. Норма - становить 1 спіраль на 20м2. Шкідливо для водної флори та фауни з довгостроковими наслідками.
СКЛАД: Аллертін - 0.2%, стабілізатор, барвник, ароматизатор, наповнювач