Консультації за тел.: (044)383-72-00 / (067) 129-63-82 Мінімальне замовлення 1200грн / Суботні/недільні замовлення опрацьовуються у понеділок

Освіжувач повітря Аромокристал гель 8г (в склі), ранкова свіжість

Освіжувач повітря Аромокристал гель 8г (в склі), ранкова свіжість
Освіжувач повітря Аромокристал гель 8г (в склі), ранкова свіжість
Артикул: 55555
Бренд: GLADE
♦ очікується поставка

Термін поставки: 1-2 дні
Готівковий і безготіковкий розрахунок
Обмін на протязі 14 днів
Якісне обслуговування.
Гнучка система знижок
Опис

Glade АромаКристал - нове покоління освіжувачів повітря, в форматі декоративних гелів. Продукт складається з скляного кристала, в якому знаходиться гелевий змінний картридж.
Переваги продукту:
Gladе АромаКристалл виділяє легкий і насичений аромат протягом 60 днів після зняття захисної фольги.
Glade АромаКристалл можна використовувати у ванній кімнаті та інших невеликих приміщеннях, в якості автомобільного освіжувача повітря, варто лише розмістити його під сидінням або в кишені дверей.
Додаткові змінні картриджі продаються окремо.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Дістаньте картридж, зніміть фольгу, що прикриває гель. Вставте картридж в утримувач відкритою мембраною назовні. Встановити освіжувач на горизонтальну поверхню, або прикріпити на вертикальну поверхню за допомогою клейкого скотча.
Не використовувати в приміщеннях без достатньої вентиляції. Обережно застосовувати людям з підвищеною чутливістю до ароматів.
СКЛАД: аромат, діоксид кремнію, емульгатор, барвник, ліналоол, цитраль, d-лімонен, ізоевгенол, гераніол, бензиловий спирт.

Тип засобу
аромокристал
Свойство засобу
освіжувач
Особливість
-