Консультації за тел.: (044)383-72-00 / (067) 129-63-82 Мінімальне замовлення 1200грн / Суботні/недільні замовлення опрацьовуються у понеділок

Засіб для чищення унітазів Bref Power-Gel 10в1 750мл

Код: 66205
Засіб для чищення унітазів Bref Power-Gel 10в1 750мл
Засіб для чищення унітазів Bref Power-Gel 10в1 750мл
Артикул: 55138
Бренд: Bref
♦ в наявності

ціна: 133.08 грн
Купити в 1 клік
Мінімальне замовлення: 1
Термін поставки: 1-2 дні
Готівковий і безготіковкий розрахунок
Обмін на протязі 14 днів
Якісне обслуговування.
Гнучка система знижок
Опис

Засіб для чищення унітазу Bref Power-Gel (Бреф Повер Гель) 10 в 1 TOTAL PROTECCTION для чищення і дезинфекції унітазу. Активний компонент гелю - соляна кислота.
Засіб для унітаза видаляє вапняний наліт, сечовий камінь, іржу, забруднення. Чистить і дезинфікує під обідком унітазу, вбиває 99,9% мікробів, ароматизує туалет.

Шість переваг в одному засобі для яскравої та сяючої білизни туалету, дезинфекції, видалення бруду та вапняного нальоту, свіжості та очищення навіть нище рівня води в унітазі. Густа формула гелю затримується навіть на вертикальній поверхні унітазу. А нова формула з індикатором зміни кольору підкаже, коли засіб виконав очисну дію і може бути змито.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Змінює колір під час очищення. Після того, як рідина в воді змінила колір, його можна змивати. Наносити безпосередньо під обідок унітазу (приблизно 70 мл), не розбризкувати, покриваючи всю внутрішню поверхню. Повторіть процес в разі важких забруднень або сильного вапняного нальоту. Якщо необхідно, використовуйте щітку.
Для регулярного обслуговування вашого туалету використовуйте Bref 10x ефект щотижня. Щоб запобігти утворенню бруду і зберегти свій туалет свіжим, також використовуйте Bref Power Aktiv! Для глибокого чищення вашого туалету, нехай Bref 10x ефект працює протягом ночі. Завдяки унікальній формі горлечка краще проникає у важкодоступні місця скупчення бактерій під обідком унітазу.
СКЛАД: менше 5% неіоногенних ПАР / неіонні ПАР соляна кислота парфумовані барвники вода.
ОБЕРЕЖНО: викликає подразнення шкіри викликає серйозне подразнення очей. При використанні надягати захисні рукавички / окуляри. При попаданні на шкіру (або волосся) негайно промити забруднені ділянки великою кількістю води. Використовувати засіб тільки на відкритому повітрі або в добре вентильованих приміщеннях. У разі проливання продукту негайно протріть, щоб уникнути пошкодження поверхонь. Може викликати корозію металів.
Виробник Henkel.

Призначення
для унітазів, пісуарів
Тип засобу
гель
Особливість
спеціально для унітазу