Консультації за тел.: (044)383-72-00 / (067) 129-63-82 Мінімальне замовлення 1200грн / Суботні/недільні замовлення опрацьовуються у понеділок

Універсальний засіб Domestos 500мл, ЦИТРУС

Код: 02114
Універсальний засіб Domestos 500мл, ЦИТРУС
Універсальний засіб Domestos 500мл, ЦИТРУС
Артикул: 55123
Бренд: Domestos
♦ в наявності

ціна: 89.34 грн
Купити в 1 клік
Мінімальне замовлення: 1
Термін поставки: 1-2 дні
Готівковий і безготіковкий розрахунок
Обмін на протязі 14 днів
Якісне обслуговування.
Гнучка система знижок
Опис

Універсальний засіб Domestos - густий і економічний!
Domestos ефективно видаляє бруд і вбиває всі відомі мікроби. Густий, багатофункціональний, економічний і ефективний.
Застосування нерозбавленним: УНІТАЗ: нанесіть Domestos під оботок унітазу (близько 80мл). для максимального ефекту залиште на ніч. Domestos очистить бруд, усуне неприємні запахи і знищить мікроби. РАКОВИНИ І ВАННИ: нанести Domestos на поверхню і обробіть за допомогою щітки. Через 5хв ретельно змийте. Domestos очистить бруд і знищить мікроби, включаючи грибок. СЛИВИ І ВОДОСТОКИ НА КУХНІ: налийте в зливний отвір, залиште на 5 хвилин, потім промийте водою. Завжди користуйтеся рукавичками. При використанні нерозведеного продукту-забезпечити вентиляцію приміщення.
Застосування розбавленним: ПІДЛОГА І РОБОЧІ ПОВЕРХНІ: 4 ковпачка Domestos на 5 л води. Не застосовувати препарат нерозведеним для миття підлог. КАХЕЛЬ: 4 ковпачка Domestos на 5 л води. змочіть губку в розчині і обробіть кахель. Domestos очистить бруд і знищить мікроби, включаючи грибок. ГУБКИ ДЛЯ МИТТЯ ПОСУДУ І ганчірку: замочіть в розчині для дезінфекції: 2 ковпачка Domestos на 3л води. ВІДБІЛЮВАННЯ: 1 ковпачок Domestos на 5 л води. Замочіть білизна на 45 хвилин, потім ретельно прополосніте. Для замочування на ніч 1/2 ковпачка Domestos на 5 л води. Завжди користуйтеся рукавичками.
СКЛАД: Гіпохлорит натрію, аніонні ПАР, амфотерні ПАР, мило, аромат.
НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ: на металевих поверхнях, з емальованими поверхнями, золотим або хромованим покриттям. НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ: для шерсті, шовку, кольорових і синтетичних тканин.
НЕ ЗМІШУЙТЕ З ІНШИМИ ЗАСОБАМИ ДЛЯ УНИКНЕННЯ УТВОРЕННЯ НЕБЕЗПЕЧНОЇ ГАЗУ (ХЛОРУ).

Призначення
універсальні чистячі
Тип засобу
гель
Особливість
спеціально для унітазу