Консультації за тел.: (044) 383-50-76, (095) 650-75-40 / Мінімальне замовлення 700$ / Суботні, недільні замовлення опрацьовуються у понеділок

Чистячий засіб для сантехніки, унітазів "Бджілка" Санітарний-Т гель 5кг (каністра)

Чистячий засіб для сантехніки, унітазів "Бджілка" Санітарний-Т гель 5кг (каністра)
Чистячий засіб для сантехніки, унітазів "Бджілка" Санітарний-Т гель 5кг (каністра)
Артикул: 55107
Бренд: Бджілка
♦ очікується поставка

Термін поставки: 1-2 дні
Готівковий і безготіковкий розрахунок
Обмін на протязі 14 днів
Якісне обслуговування.
Гнучка система знижок
Опис
Засіб мийний з антимікробною дією «Універсальний Санітар». Активний компонент гипохлорит натрія.
Об’єднує в собі не лише чудові мийні властивості, а також відбілює поверхню, видаляє вапняний наліт, вбиває мікроби, усуває неприємні запахи. Гарно утримується на вертикальних поверхнях. Ефективно видаляє білкові, масляні, жирові і пігментні забруднення, кров, сажу, кіптяву та інші органічні забруднення.
Добре видаляє мінеральні відкладення, сечовий камінь, плями іржі. Видаляє забруднення органічної (жири, білки) і неорганічної природи (вапняний наліт, сечовий камінь, іржу), до того ж знищує мікроби і залишає приємний запах чистоти.
ПРИЗНАЧЕННЯ: засіб на основі хлору  та активних компонентів для миття підлоги, стін, сантехніки, ванн, раковин, унітазів, для профілактичного очищення сантехнічних водостоків, замочування і відбілювання текстильних виробів в різних галузях промисловості, комунальному господарстві,  на підприємствах готельного, санаторно-курортного господарства, ресторанного бізнесу та харчової промисловості, об’єктах торгівлі,  дитячих закладах (дошкільних, учбових тощо), а також в побуті.
ВАЖЛИВО: Не рекомендується застосовувати для поверхонь з алюмінію та його сплавів, покриттів оловом та пофарбованих поверхонь.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ. Спосіб застосування: для миття та обробки поверхонь в місцях громадського користування рекомендовано використовувати нерозведений засіб. Для ручного миття поверхонь, ємностей, для  замочування та відбілювання текстильних виробів додати 12-25 г (1-2 ст. ложки) на 10 л води. Температура миючого розчину не вище 45?С. Для профілактичного очищення водостоків використовувати засіб без розведення. Час витримки 20-40 хвилин. Після миття та обробки ретельно змити водою.
СКЛАД: вода питна, гіпохлорит натрію, АПАР, НПАР, натрію гідроксид, комплексоутворювач, запашник.
Призначення
універсальні чистячі
Тип засобу
рідина
Особливість
бутиль