Консультації за тел.: (044)383-72-00 / (067) 129-63-82 Мінімальне замовлення 1200грн / Суботні/недільні замовлення опрацьовуються у понеділок

Чистячий засіб для сантехніки, унітазів "Бджілка" Санітарний-Т гель 750мл

Чистячий засіб для сантехніки, унітазів "Бджілка" Санітарний-Т гель 750мл
Чистячий засіб для сантехніки, унітазів "Бджілка" Санітарний-Т гель 750мл
Артикул: 55101
Бренд: Бджілка
♦ очікується поставка

Термін поставки: 1-2 дні
Готівковий і безготіковкий розрахунок
Обмін на протязі 14 днів
Якісне обслуговування.
Гнучка система знижок
Опис

Бджілка Санітарна-Т Засіб для видалення іржі, вапняного нальоту, Активний компонент гелю - кислота ортофосфорна, хлорид натрію.
Добре видаляє мінеральні відкладення, сечовий камінь, плями іржі. Видаляє забруднення органічної (жири, білки) і неорганічної природи (вапняний наліт, сечовий камінь, іржу), до того ж знищує мікроби і залишає приємний запах чистоти.
ПРИЗНАЧЕННЯ: для очищення насамперед унітазів і ефективний для чищення сантехніки, ванн, раковин, а також стін і підлоги. Робочі розчини не шкодять поверхням з нержавіючої сталі, алюмінію, латуні, міді, скла, пластику, гуми, пофарбованими поверхонь. Потужний засіб, не поступається його дорогим аналогам!

ПРИЗНАЧЕННЯ.Засіб чистильний кислотний має дуже широкий спектр призначення.Застосовується в побуті, дитячих закладах (дошкільних, учбових, тощо), ресторанах, санаторіях, готелях, комунальному господарстві, в різних галузях промисловості та об`єктах торгівлі.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: На забруднену поверхню нанести засіб та залишити на 5-20 хвилин. Провести обробку щіткою або губкою, та змити водою. При сильному забрудненні обробку повторити.
СКЛАД. Вода питна, кислота ортофосфорна, хлорид натрію, суміш ПАР, запашник, барвник.
Безпека застосування, зберігання. Засіб кислотний. Дотримуватись заходів безпеки! Працювати в гумових рукавичках. Уникати попадання засобу на шкіру та в очі. У разі попадання негайно промити великою кількістю води. Зберігати окремо від харчових продуктів, в місцях недоступних для дітей. Термін придатності 24 місяці. Температура зберігання від -5 до +25?С. При недотриманні умов зберігання, виробник не несе відповідальність за якість.

Призначення
від іржі, вапняного
Тип засобу
рідина
Особливість
спеціально для унітазу