Консультації за тел.: (044) 383-50-76, (095) 650-75-40 / Мінімальне замовлення 700$ / Суботні, недільні замовлення опрацьовуються у понеділок

Дезінфекція поверхонь, мед.обладнання LECO (40301) 5л (без ПДВ)

Код: 75673
Дезінфекція поверхонь, мед.обладнання LECO (40301) 5л (без ПДВ)
Дезінфекція поверхонь, мед.обладнання LECO (40301) 5л (без ПДВ)
Артикул: 52947
Бренд: LECO
♦ в наявності

ціна: 923.14 грн
Купити в 1 клік
Мінімальне замовлення: 1
Термін поставки: 1-2 дні
Готівковий і безготіковкий розрахунок
Обмін на протязі 14 днів
Якісне обслуговування.
Гнучка система знижок
Опис

LECO Засіб для швидкої дезинфекції Дезінфекція медичних, хірургічних, косметологічних, перукарських інструментів і обладнання.
Склад: спирт аліфатичний, вода дистильована, 2-феніл-фенол
Має вірулецидні, бактерицидні і фунгіцидні властивості, знищує збудники туберкульозу, гепатитів В і С, ВІЛ-інфекції, аденовірусів, гриби роду Candida і цвілеві гриби швидка дезінфекція: експозиція від 5 до 15 хвилин
Сфера застосування:
Медичні та фармацевтичні установи, соціальні служби (будинки для людей похилого віку, інвалідів тощо), заклади громадського харчування, всі види транспорту, салони краси та косметологічні центри, банківські та дошкільні установи.
Поверхня обробити засобом до повного зволоження або нанести засіб на тканинну серветку і протерти їй поверхню. Витримати 5-15 хвилин. Вироби медичного призначення і сильно забруднені поверхні обробляти двічі.

Заходи безпеки
При попаданні в очі: обережно промити очі водою протягом декількох хвилин. Зняти контактні лінзи і продовжити промивання очей. Якщо подразнення очей не вщухає, звернутися за медичною допомогою. Уникати вдихання парів. Не застосовувати особам із захворюванням шкіри і підвищеною чутливістю до хімічних речовин. Зберігати окремо від продуктів харчування, в місцях, недоступних для дітей і домашніх тварин. Берегти від нагрівання, іскор та інших джерел займання, не курити.
Термін придатності 5 років
Зберігання при температурі -30 С ... + 25 С

Тип
Дезінфекція швидка