Консультації за тел.: (044) 383-50-76, (095) 650-75-40 / Мінімальне замовлення 700$ / Суботні, недільні замовлення опрацьовуються у понеділок

Засіб для видалення жиру, нагару "МАСТЕР КЛІНЕР" 750г, змінний

Код: 00475
Засіб для видалення жиру, нагару "МАСТЕР КЛІНЕР" 750г, змінний
Засіб для видалення жиру, нагару "МАСТЕР КЛІНЕР" 750г, змінний
Артикул: 50910
Бренд: SAN CLEAN
♦ в наявності

ціна: 113.03 грн
Купити в 1 клік
Мінімальне замовлення: 1
Термін поставки: 1-2 дні
Готівковий і безготіковкий розрахунок
Обмін на протязі 14 днів
Якісне обслуговування.
Гнучка система знижок
Опис

Засіб САН КЛИН "МАСТЕР КЛІНЕР" для чищення емальованих духовок, газових плит, решіток, листів, грилів, каструль, сковорідок, емальованих, керамічних, фарфорових, фаянсових виробів побутового призначення.

Засіб знімає бруд, жирові і харчові нашарування, кіптява, сажу, а також ефективно розчиняє і видаляє інші стійкі забруднення, зокрема плями від чаю, кави і пригорілого цукру з антимікробну дію. Не містить абразивів. Не ушкоджує поверхню, що очищається.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Рівномірно нанести засіб за допомогою розпилювача або губки на забруднену поверхню, розтерти, витримати від 3 до 20 хвилин в залежності від ступеня забруднення, потім ретельно змити водою. Сильно забруднені поверхні обробити повторно. Для прискорення ефекту очищення рекомендовано засіб нанести на теплу поверхню. НЕ РЕКОМЕНДУЄТСЯ використовувати для миття нестійких алюмінієвих і лакофарбових виробів.
Властивості: Засіб без абразивного впливу можна використовувати в холодній воді, створено на основі найпередовіших наукових розробок.
У разі замерзання засіб відігріти до кімнатної температури, при цьому його миючі властивості не змінюються.
СКЛАД: демінералізована вода, НПАВ - менше 5%, лужні та органічні розчинники, емульгатори. Не містить фосфатів. Виробник САН КЛІН ІНТ

Призначення
від жиру, нагару
Тип засобу
рідина
Особливість
змінний