Консультації за тел.: (044)383-72-00 / (067) 129-63-82 Мінімальне замовлення 1200грн / Суботні/недільні замовлення опрацьовуються у понеділок

Засіб для видалення жиру, нагару "БДЖІЛКА" 500г з розпилювачем

Код: 66105
Засіб для видалення жиру, нагару "БДЖІЛКА" 500г з розпилювачем
Засіб для видалення жиру, нагару "БДЖІЛКА" 500г з розпилювачем
Артикул: 50876
Бренд: Бджілка
♦ в наявності

ціна: 76.90 грн
Купити в 1 клік
Мінімальне замовлення: 1
Термін поставки: 1-2 дні
Готівковий і безготіковкий розрахунок
Обмін на протязі 14 днів
Якісне обслуговування.
Гнучка система знижок
Опис

Засіб анти-жир "БДЖІЛКА" для чищення кухонних плит, духовок.
Засіб миючий лужний для видалення забруднень (жир, сажа, нагар, кіптява і т. д.) з поверхонь духовок, грилів, коптилен, мангалів, барбекю, противнів, пателень, каструль, пластикових панелей.

Потужний помічник на кухні кожної господині! Ефективний засіб для миття та чищення духовок, грилів, коптилень, склокераміки та скла, стійкого до лугів пластику та гуми. Підходить для емальованих поверхонь і поверхонь з нержавіючої сталі. Добре емульгує жири, легко видаляє з поверхні стійкі жирові та білкові забруднення органічної природи. Справляється з нагаром та сажею.

Обов`язково користуватися гумовими рукавичками при роботі з цим продуктом.
УВАГА: Не рекомендується використовувати для поверхонь з алюмінію та його сплавів, легкоплавких металів, олова, матеріалів, отриманих гальванічним шляхом, хромованих та пофарбованих, скляних поверхонь. Увага, не леговані металеві поверхні після обробки лугом можуть змінювати колір та піддаватися корозії, спробуйте на непомітній ділянці.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Рівномірно нанести засіб за допомогою розпилювача на оброблювану поверхню та залишити на 5-15 хвилин. У випадку сильного забруднення обробку повторити.

Призначення
від жиру, нагару
Тип засобу
рідина
Особливість
з розпилювачем