Консультації за тел.: (044)383-72-00 / (067) 129-63-82 Мінімальне замовлення 1200грн / Суботні/недільні замовлення опрацьовуються у понеділок

Засіб проти іржі, вапняного нальоту HG в 3 рази сильніше 500мл з розпилювачем

Код: 76529
Засіб проти іржі, вапняного нальоту HG в 3 рази сильніше 500мл з розпилювачем
Засіб проти іржі, вапняного нальоту HG в 3 рази сильніше 500мл з розпилювачем
Артикул: 50814
Бренд: HG
♦ в наявності

ціна: 315.13 грн
Купити в 1 клік
Мінімальне замовлення: 1
Термін поставки: 1-2 дні
Готівковий і безготіковкий розрахунок
Обмін на протязі 14 днів
Якісне обслуговування.
Гнучка система знижок
Опис

HG Засіб для видалення вапняного нальоту в 3 рази сильніший
ПРИЗНАЧЕННЯ: для очищення ванн, раковин, кахлю та інших твердих поверхонь.
На всіх поверхнях, схильних до дії води, утворюється вапняний наліт. В результаті душові кабіни, ванни, раковини, робочі поверхні на кухні втрачають свій первинний вигляд, покриваючись непривабливим тьмяним шаром. На щастя у нас є HG засіб для видалення вапняного нальоту, але іноді наліт сильніший і застарілий, тоді необхідно скористатися HG Засобом для видалення вапняного нальоту в 3 рази сильніше, розробленим спеціально для видалення подібних забруднень. Дуже сильна формула кошти видалить всі види застарілого нальоту, залишаючи поверхню чистою і блискучою.
НЕ використовуйте засіб на поверхні з мармуру та інших натуральних каменів, уникати тривалого контакту з пофарбованими поверхнями. Перед використанням на поверхнях невідомого типу спочатку спробуйте засіб на невеликій, непомітній ділянці.

Моментально проникає в забруднення або легко їх відділяє від поверхні. Немає необхідності в тривалому змивання. Глибоке очищення без розлучень, до блиску на керамічній, хром, емаль, пластикових поверхонь і з нержавіючої сталі.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Поверніть насадку спрею в положення ON. Нанесіть засіб на поверхню, залиште діяти кілька хвилин. Потім змийте засіб водою або видаліть вологою серветкою. У разі стійкого нальоту, залиште HG Засіб для видалення вапняного нальоту довше, але не більше 5 хвилин і не дайте йому висохнути. Якщо знадобиться, повторіть процедуру. Регулярне чищення за допомогою HG кошти для видалення вапняного нальоту запобігає утворенню наліт і ваша душова, ванна або робоча поверхня завжди будуть блискучими і чистими. Поверніть насадку спрею в положення ОFF.
УВАГА: Не використовуйте засіб для очищення мармуру і інших вапнякових натуральних каменів або поверхонь, нестійких до кислоті. Для емальованих поверхонь використовуйте HG "Універсальний миючий засіб для ванної та туалету", розведене з водою в пропорції 1:10 (1 частина засобу, 10 частин води). Застосовуйте засіб в добре провітрюваних приміщеннях.
СКЛАД:
Виробник HG (Нідерланди)

Призначення
від іржі, вапняного
Тип засобу
рідина
Особливість
з розпилювачем