Консультації за тел.: (044) 383-50-76, (095) 650-75-40 / Мінімальне замовлення 700$ / Суботні, недільні замовлення опрацьовуються у понеділок

Засіб проти іржі, вапняного нальоту "Бджілка" 500мл з розпювачем

Код: 69540
Засіб проти іржі, вапняного нальоту "Бджілка" 500мл з розпювачем
Засіб проти іржі, вапняного нальоту "Бджілка" 500мл з розпювачем
Артикул: 50794
Бренд: Бджілка
♦ в наявності

ціна: 76.99 грн
Купити в 1 клік
Мінімальне замовлення: 1
Термін поставки: 1-2 дні
Готівковий і безготіковкий розрахунок
Обмін на протязі 14 днів
Якісне обслуговування.
Гнучка система знижок
Опис

Засіб чистячий для видалення мінеральних відкладень Бджілка. Активний компонент - суміш неорганічних та органічних кислот.
ПРИЗНАЧЕННЯ: Один з небагатьох засобів, який ефективно чистить як класичні ванни з емальованим покриттям, так і ванни акрилові.

Антикорозійні добавки, що входять до його складу, надійно захищають поверхню, що оброблюється. Може використовуватися для раковин, для сантехніки, для керамічної плитки і інших поверхонь, не чутливих до впливу кислот. Видаляє нальоти різного походження - вапняний, мильний, водяний наліт тощо, іржу надає блиск. Перешкоджає появі плісняви та грибків (не є засобом боротьби проти плісняви та грибків).
ПРИЗНАЧЕННЯ. Використовується у дуже різноманітних сферах: і в побуті, і на підприємствах готельного та санаторно-курортного господарства, і для ресторанного бізнесу, і на об`єктах торгівлі, і, навіть, в дитячих закладах (дошкільних, учбових тощо).
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ. Нанести засіб на поверхню, що очищується, залишити на 2-5 хв., потерти губкою та змити водою. В разі потреби, процедуру повторити.
СКЛАД. Вода питна, суміш неорганічних та органічних кислот, НПАР, комплексоутворювач, барвник, запашник.
Безпека застосування, зберігання. До складу входить кислота, тому слід працювати в гумових рукавичках! Ретельно дотримуватись заходів безпеки! Уникати попадання засобу на шкіру та в очі. У разі попадання негайно промити великою кількістю води. Не використовувати для чищення чутливих до дії кислот поверхонь (мармур, тонкі емалі).

Призначення
від іржі, вапняного
Тип засобу
рідина
Особливість
з розпилювачем