Консультації за тел.: (044)383-72-00 / (067) 129-63-82 Мінімальне замовлення 1200грн / Суботні/недільні замовлення опрацьовуються у понеділок

Засіб проти іржі, вапняного нальоту Mr.Muscle Універсал 500мл з розпилювачем

Код: 04359
Засіб проти іржі, вапняного нальоту Mr.Muscle Універсал 500мл з розпилювачем
Засіб проти іржі, вапняного нальоту Mr.Muscle Універсал 500мл з розпилювачем
Артикул: 50791
Бренд: Mr.Muscle
♦ в наявності

ціна: 168.78 грн
Купити в 1 клік
Мінімальне замовлення: 1
Термін поставки: 1-2 дні
Готівковий і безготіковкий розрахунок
Обмін на протязі 14 днів
Якісне обслуговування.
Гнучка система знижок
Опис

Засіб Mr.Muscle (Містер Мускул) ЕКСПЕРТ для видалення вапняного нальоту, іржі. Активний компонент - кислота сульфамінова, кислота лимонна.
ПРИЗНАЧЕННЯ: Ідеально підходить для чищення поверхонь з нержавіючої сталі, латуні, хромованих поверхонь, порцеляни, керамічної плитки, скла, пластику.
НЕ ЗАСТОСОВУЙТЕ для чищення пошкоджених або потрісканих, а також чутливих до дії кислот поверхонь (мармур, натуральний камінь, емальовані, алюмінієві, стеклокерамические поверхні, посріблені, позолочені деталі).

Спеціально створений для видалення найскладніших плям у ванній. Швидко видаляє іржу, мильні відкладення і бруд усуває 100% вапняного нальоту. Повертає поверхонь ванній первісний блиск. Легко проникає навіть у важкодоступні місця. Ефективно дезінфікує.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Поверніть носик розпилювача з положення "STOP" в положення "розпорошувати". Нанесіть засіб на поверхню: для широкого розпилення відкрийте стулку носика і натисніть на курок для точкового нанесення залиште стулку носика закритою і натисніть на курок. Протріть забруднену поверхню за допомогою губки і через 2-5 хвилин змийте водою. Після закінчення застосування поверніть носик розпилювача в стан "STOP".
При очищенні поверхонь з невідомого матеріалу попередньо протестуйте засіб на непомітній ділянці.
Запобіжні заходи: Берегти від дітей. Не вдихати пари кошти.
Використовувати тільки в добре провітрюваних приміщеннях. Не змішувати з іншими засобами, що чистять і отбеливающими засобами. Уникати контакту зі шкірою та попаданню в очі. Після застосування вимити і висушити руки. При попаданні в очі негайно промити їх великою кількістю води і звернутися за медичною допомогою. Чи не ковтати! При випадковому проковтуванні НЕ викликати блювоту, випити 1-2 склянки води і негайно звернутися за медичною допомогою, показати упаковку або етикетку.
СКЛАД: вода, кислота олеїнова, кислота лимонна, н-ПАР менше 5%, органічний розчинник, віддушка, барвник.

Призначення
від іржі, вапняного
Тип засобу
рідина
Особливість
з розпилювачем