Консультації за тел.: (044)383-72-00 / (067) 129-63-82 Мінімальне замовлення 1200грн / Суботні/недільні замовлення опрацьовуються у понеділок

Засіб для видалення жиру, нагару Cif Ультра Швидкий Універсальний 500г з розпилювачем

Код: 76522
Засіб для видалення жиру, нагару Cif Ультра Швидкий Універсальний 500г з розпилювачем
Засіб для видалення жиру, нагару Cif Ультра Швидкий Універсальний 500г з розпилювачем
Артикул: 50625
Бренд: Cif
♦ в наявності

ціна: 118.19 грн
Купити в 1 клік
Мінімальне замовлення: 1
Термін поставки: 1-2 дні
Готівковий і безготіковкий розрахунок
Обмін на протязі 14 днів
Якісне обслуговування.
Гнучка система знижок
Опис

Засіб для чищення Сиф Ультра Швидкий Універсальний для кухні.
Засіб для видалення забруднень, жиру, а також ефективно розчиняє і видаляє інші стійкі забруднення, зокрема плями від чаю, кави і пригорілого цукру.
ПРИЗНАЧЕННЯ: Засіб для швидкого видалення кухонних забруднень
НЕ ВИКОРИСТОВУВАТИ на лінолеумі, поверхнях з мармуру, а також забарвлених і алюмінієвих поверхнях. Видаліть залишки засобу відразу після використання на пластиковій поверхні. Перед використанням на поверхнях невідомого типу спочатку спробуйте засіб на невеликій, непомітній ділянці

Спосіб застосування: Нанести засіб за допомогою розпилювача на оброблювану поверхню, немає необхідності довго змочувати, можна відразу протерти вологою серветкою. У разі сильного забруднення залишити на одну хвилину або обробку повторити. Засіб не містить абразивів, не пошкоджує поверхню, що очищається. Обов`язково користуватися гумовими рукавичками при роботі з цим продуктом.
СКЛАД: Вода питна, <5-15%: Неіоногенні ПАР, віддушка, лімонен, мило, бензізотіазолінон <5-15% :.
УВАГА: Зберігайте в недоступному для дітей місці. Не змішуйте з відбілювачем і іншими миючими засобами. Уникайте контакту з очима. При попаданні в очі промийте їх великою кількістю води і зверніться до лікаря. Рекомендується використовувати захисні рукавички. Не вдихайте пари засобу. Використовуйте продукт тільки в добре провітрюваних приміщеннях. Якщо ви проковтнули засіб негайно зверніться до лікаря і покажіть йому цю етикетку.

Призначення
від жиру, нагару
Тип засобу
рідина
Особливість
з розпилювачем