Консультації за тел.: (044)383-72-00 / (067) 129-63-82 Мінімальне замовлення 1200грн / Суботні/недільні замовлення опрацьовуються у понеділок

Чистячий засіб для кухні/ванни СОМЕТ гель 500мл

Чистячий засіб для кухні/ванни СОМЕТ гель 500мл
Чистячий засіб для кухні/ванни СОМЕТ гель 500мл
Артикул: 50445
Бренд: COMET
♦ очікується поставка

Термін поставки: 1-2 дні
Готівковий і безготіковкий розрахунок
Обмін на протязі 14 днів
Якісне обслуговування.
Гнучка система знижок
Опис

Засіб для чищення з дезинфіціруемим ефектом.
COMET гель для чищення придатний для плит (в т.ч. склокерамічних), ванн раковин, унітазів, кахлю, миття підлог.
Спосіб застосування: НЕРОЗБАВЛЕНИМ: Дайте гарячих поверхонь охолонути, нанесіть продукт на поверхню і залиште на 2-3 хвилини, потім протріть і змийте водою. Засіб в`їдається в склад жиру і розщеплює структуру зсередини. Для досягнення 100% ефекту йому не вистачає лише абразивів (твердих частинок). Однак ця проблема вирішувана, якщо ви скористаєтеся двосторонньої губкою з жорстким ворсом. Воно ефективно відмиє вашу кухню від жиру і м`якого нагару. Не містить абразивів, а значить, не дряпає поверхні.
РОЗВЕДЕНИМ: Для миття підлог і інших поверхонь використовуйте гель розведеним (2-3 натискання (60мл) на 5 л теплої води). Негайно змийте водою після використання на металі, гумі, вінілі, щоб уникнути пошкодження поверхні.
НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ НА: зношених, подряпаних, шорстких, пофарбованих поверхнях, а також для чищення виробів зі срібла. Перед використанням пробуйте на невеликій ділянці. Уникайте контакту з одягом, тканиною, килимами та деревом через можливе знебарвлення.
СКЛАД: менше 5% аніонні ПАР, відбілююча речовина на основі хлору, неіногенні ПАР, мило, дезинфікуюча речовина (гіпохлорид натрію). Виробник: Procter & Gamble

Призначення
універсальні чистячі
Тип засобу
гель
Особливість
-