Консультації за тел.: (044)383-72-00 / (067) 129-63-82 Мінімальне замовлення 1200грн / Суботні/недільні замовлення опрацьовуються у понеділок

Засіб миючий для підлоги (ліноліум) "Універсал-2000" Сан-клін 1л

Код: 04360
Засіб миючий для підлоги (ліноліум) "Універсал-2000" Сан-клін 1л
Засіб миючий для підлоги (ліноліум) "Універсал-2000" Сан-клін 1л
Артикул: 49816
Бренд: SAN CLEAN
♦ в наявності

ціна: 92.04 грн
Купити в 1 клік
Мінімальне замовлення: 1
Термін поставки: 1-2 дні
Готівковий і безготіковкий розрахунок
Обмін на протязі 14 днів
Якісне обслуговування.
Гнучка система знижок
Опис

Засіб для миття підлоги.
Ефективно видаляє бруд, створює захисний шар на поверхні, завдяки чому знімає електростатику, що знижує налипання пилу і бруду, залишаючи аромат свіжості в приміщенні. Добавка силікону полегшує миття підлоги і створює блиск. Діє навіть в холодній воді.
Засіб містить силікони, які: полегшують ковзання ганчірки по поверхні підлоги, полегшують працю прибиральниць знижують піну, зусилля і кількість води на змивання засобу надають блиск обробленої поверхні мають антистатичні властивості зменшують повторне налипання бруду на оброблені поверхні.
Завдяки унікальній формулі засіб видаляє бруд, створює захисний шар і надає блиск, залишаючи аромат свіжості в приміщенні.
Не подразнює шкіру рук.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: перед використанням збовтати. Для використання 1-3 ковпачки засобу (в залежності від ступеня забрудненості статі) розчинити в 10-ти літрах води, розмішати. Не потребує додаткового змивання статі.
СКЛАД: демінералізована вода, АПАВ - менше 5%, НПАВ - менше 5%, ЕДТА - менше 5%, силікон, піногасник, консервант, парфумерна композиція. Виробник "Сан Клін Інт" Україна.
 

Призначення
паркет, ліноліум, кахель
Тип засобу
рідина
Особливість
-