Консультації за тел.: (044)383-72-00 / (067) 129-63-82 Мінімальне замовлення 1200грн / Суботні/недільні замовлення опрацьовуються у понеділок

Миючий засіб для кухні "БДЖІЛКА" 5кг, концентрат

Код: 61200
Миючий засіб для кухні "БДЖІЛКА" 5кг, концентрат
Миючий засіб для кухні "БДЖІЛКА" 5кг, концентрат
Артикул: 49038
Бренд: Бджілка
♦ в наявності

ціна: 216.91 грн
Купити в 1 клік
Мінімальне замовлення: 1
Термін поставки: 1-2 дні
Готівковий і безготіковкий розрахунок
Обмін на протязі 14 днів
Якісне обслуговування.
Гнучка система знижок
Опис

Засіб рідкий мийний концентрований "БДЖІЛКА" для миття водостійких поверхонь, а також для миття посуду (не для посудомийних машин), предметів домашнього вжитку, підлоги і стін в побуті, на підприємствах ресторанного господарства, в дитячих закладах тощо.

Універсальний. Економічний. Безпечний. Спеціальні добавки, що входять до складу засобу, пом`якшують воду і легко видаляють жирові забруднення як у теплій, так і у холодній воді. Гарно піниться. Засіб не містить фармальдегіду.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ. Нанести засіб 3-5 г на паролонову губку. Потерти забруднену поверхню і змити водою до зникнення піни.
Для застосування засобу у технічних потребах концентрація робочого розчину 3-7 г/л. В залежності від ступеня забруднення можливо використовувати робочий розчин з більш високою концентрацією засобу. Для стійких застарілих забруднень (в разі потреби) процедуру повторити.
Безпека застосування, зберігання. Дотримуватись заходів безпеки! Уникати попадання засобу в очі. У разі попадання негайно промити великою кількістю води.
СКЛАД. Вода питна, АПАР, амф. ПАР, НПАР, бікарбонат натрію, хлорид натрію, Na ЕДТА, гліцерин, консервант, барвник (допускається), запашник.

Призначення
від жиру, нагару
Тип засобу
рідина
Особливість
бутиль