Консультації за тел.: (044)383-72-00 / (067) 129-63-82 Мінімальне замовлення 1200грн / Суботні/недільні замовлення опрацьовуються у понеділок

Сіль для посудомиючих машин Somat Finish 1,5кг

Код: 03857
Сіль для посудомиючих машин Somat Finish 1,5кг
Сіль для посудомиючих машин Somat Finish 1,5кг
Артикул: 49025
Бренд: SOMAT
♦ в наявності

ціна: 148.81 грн
Купити в 1 клік
Мінімальне замовлення: 1
Термін поставки: 1-2 дні
Готівковий і безготіковкий розрахунок
Обмін на протязі 14 днів
Якісне обслуговування.
Гнучка система знижок
Опис

Сіль для посудомиючих машин SOMAT Finish 1,5кг. Для чого потрібна сіль: Пом`якшує жорстку воду, захищаючи посуд і посудомийну машину від шкідливих вапняних відкладень.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Засипте Сіль Somat у контейнер для солі згідно з інструкцією до посудомийної машини. Посудомийна машина використає потрібну кількість засобу автоматично. Якщо вашу машину не оснащено індикатором солі, рекомендовано регулярно додавати Сіль Somat до системи пом`якшення води (приблизно один раз на місяць). Завдяки цьому машина ніколи не підведе Вас у критичний момент.
Щоб уникнути утворення накипу в посудомийній машині, а також для забезпечення оптимальної роботи миючого засобу (таблеток, гелю, порошку) вода повинна бути м`якою, тобто мати малий вміст частинок кальцію і магнію, з`єднання яких призводять до утворення вапняного нальоту і зменшення ефективності роботи миючого засобу.
Виробник: Henkel.

Тип засобу
сіль