Консультації за тел.: (044)383-72-00 / (067) 129-63-82 Мінімальне замовлення 1200грн / Суботні/недільні замовлення опрацьовуються у понеділок

Плямовивідник Рідина Vanish Oxi Action для кольорових тканин 450мл (рожевий)

Плямовивідник Рідина Vanish Oxi Action для кольорових тканин 450мл (рожевий)
Плямовивідник Рідина Vanish Oxi Action для кольорових тканин 450мл (рожевий)
Артикул: 48745
Бренд: Vanish
♦ очікується поставка

Термін поставки: 1-2 дні
Готівковий і безготіковкий розрахунок
Обмін на протязі 14 днів
Якісне обслуговування.
Гнучка система знижок
Опис

Плямовивідник рідкий для тканин Vanish Oxi Action.
Плямовивідник універсальний, підходить для делікатних (шовк, вовна), чорних, кольорових, білих речей. Зберігає яскравість тканин, завдяки реагентів. Рідкий засіб для виведення плям Vanish Oxi Action містить активний кисень, який видаляє всі види плям: від добре видимих до самих непомітних (білкові, окислюються і жирні плями). Відмінний результат прання навіть при температурі 20 градусів!
ОСОБЛИВОСТІ: Для вибору температурного режиму завжди дотримуйтесь інструкції, зазначеної на ярликах одягу. Перевіряйте міцність забарвлення тканини, використовуючи засіб на непомітній ділянці одягу, прополощіть і дайте висохнути. Уникайте потрапляння на металеві удзики і пряжки. Не залишайте попередньо оброблені або замочені речі під прямими сонячними променями або біля джерел тепла.
СПОСОБИ ВИДАЛЕННЯ ПЛЯМ.
Перед пранням: Налийте трохи Vanish в кришку (мірний стаканчик) і потріть пляму рельєфною поверхнею кришки. Унікальний клапан на кришці дозволяє наносити Vanish точно на пляму, а рельєфна поверхня допомагає Vanish проникнути в пляму і видалити його.
Замочування: Для складних і плям, що в`їлися розчиніть 100мл в 4 літрах теплої води max 40 * С і залиште речі постояти. Для кольорових речей: замочувати не більше 1 години. Для білих речей: замочувати не більше 6 годин після замочування виперіть річ як зазвичай
При пранні: Просто налийте Vanish в кришку і покладіть в барабан пральної машинки для видалення плям, які ви не помітили.
СКЛАД: 5-15% кисневмісний відбілювач, менше 5% неіоногенні і аніонні ПАР, фосфанати, оптичний відбілювач. Виробник Reckitt Benckiser.

Тип засобу
плямовивідники