Консультації за тел.: (044)383-72-00 / (067) 129-63-82 Мінімальне замовлення 1200грн / Суботні/недільні замовлення опрацьовуються у понеділок

Мило для виведення плям з тканин Vanish 75г

Мило для виведення плям з тканин Vanish 75г
Мило для виведення плям з тканин Vanish 75г
Артикул: 48730
Бренд: Vanish
♦ очікується поставка

Термін поставки: 1-2 дні
Готівковий і безготіковкий розрахунок
Обмін на протязі 14 днів
Якісне обслуговування.
Гнучка система знижок
Опис

Мило для виведення плям з білих і кольорових тканин, відбілювання Vanish 75г для ручного прання.
ОСОБЛИВОСТІ: Для вибору температурного режиму завжди коректний, зазначеної на ярликах одягу. Перевіряйте міцність забарвлення тканини, використовуючи засіб на непомітній ділянці одягу, прополощіть і дайте висохнути. Уникайте потрапляння на металеві удзики і пряжки. Не залишайте попередньо оброблені або замочені речі під прямими сонячними променями або біля джерел тепла. Мити руки після застосування.
СПОСОБИ ВИДАЛЕННЯ ПЛЯМ.
Перед пранням: Намочить речі водою нанести мило Vanish на пляму Не тріть надто сильно, так як це може зробити колір бляклим. Плями слід обробляти як можна швидше, щоб запобігти їх глибокому проникненню. Для видалення деяких найскладніших плям може знадобитися більше однієї обробки. Деякі плями, такі як іржа, засохла фарба або чорнило можливо можуть не піти. Виперіть як звичайно.
СКЛАД: більше 30% мила, ензими (протеаза), оптичні відбілювачі, ароматизатор цитронеллол. Упаковка поліетиленова. Виробник Reckitt Benckiser.