Консультації за тел.: (044) 383-50-76, (095) 650-75-40 / Мінімальне замовлення 700$ / Суботні, недільні замовлення опрацьовуються у понеділок

Кондиционер для тканин LENOR 1л Концентрат, асорті (пом`якшувач тканин)

Кондиционер для тканин LENOR 1л Концентрат, асорті (пом`якшувач тканин)
Кондиционер для тканин LENOR 1л Концентрат, асорті (пом`якшувач тканин)
Артикул: 48310
Бренд: LENOR
♦ очікується поставка

Термін поставки: 1-2 дні
Готівковий і безготіковкий розрахунок
Обмін на протязі 14 днів
Якісне обслуговування.
Гнучка система знижок
Опис

Використання кондиціонерів LENOR (ЛЕНОР) для білизни пом`якшують тканини, текстильні волокна яких після багаторазового прання стають жорсткішими і заплутуються.
Доданий під час полоскання кондиціонер для білизни Lenor проникає всередину тканини і вирівнює волокна, роблячи речі більш м`якими. Пом`якшуючи білизну, Lenor зменшує тертя тканини об шкіру, створюючи тим самим приємні відчуття під час носіння речей. Крім того, проникаючи вглиб матерії, молекули-ароматизатори Lenor надають речам надзвичайно свіжого та стійкого аромату. Додатковий ефект Lenor полягає в його властивості полегшувати прасування речей і знімати з них статичну електрику.
Lenor можна використовувати як при ручному пранні, так і в пральних машинах будь-якого типу. Після прання порошком потрібно додати Lenor в воду для останнього полоскання білизни. Для кращого результату не полощіть білизну після використання кондиціонера. Просто опустіть білизну в розчин, як зазвичай. Ніколи не лийте кондиціонер безпосередньо на білизну.
ВИКОРИСТАННЯ: Автоматичне прання (4-5кг білизни) -35-55 мл Ручне прання (10л воды)- 18 мл (1/4 колпачка) 1 ковпачок = 70мл. Виробник: Procter & Gamble.

Тип засобу
кондиционери