Консультації за тел.: (044) 383-50-76, (095) 650-75-40 / Мінімальне замовлення 700$ / Суботні, недільні замовлення опрацьовуються у понеділок

Пральний порошок Tide Color Automat для д/чутливої шкіри, дитячий (від 0+) 400г

Пральний порошок Tide Color Automat для д/чутливої шкіри, дитячий (від 0+) 400г
Пральний порошок Tide Color Automat для д/чутливої шкіри, дитячий (від 0+) 400г
Артикул: 47658
Бренд: Tide
♦ очікується поставка

Термін поставки: 1-2 дні
Готівковий і безготіковкий розрахунок
Обмін на протязі 14 днів
Якісне обслуговування.
Гнучка система знижок
Опис

Пральний порошок Tide (Тайд) Автомат Дитячий
Порошок Tide Автомат Дитячий для чутливої шкіри (від 0+), універсальний для прання білих і кольорових речей, для всіх типів пральних машин. Білі речі прати окремо від кольорових. 

Порошок пральний Tide Автомат Дитячий для прання дитячих речей. Має Гіпоаллергенну формулу, без фосфатів. Протестований дерматологами, відмінно підходить для чутливої шкіри та не викликає подразнень та алергічні реакції. Порошок Tide Color Автомат призначений для прання при температурі від 30 ° С до + 90 ° С в пральних машинах любого типу. Пральний порошок добре прибирає загрязнення різної складності. Засіб добре виполіскується і залишає легкий  аромат.
У складі стирального порошку також містяться компоненти компонентів, вирішуючи розміщення накипів, що важливо для проходження термінів служби стиральної машини.
ДОЗИРОВАНИЕ: Для найкращої стирки використовуйте рекомендовану дозу - 207мл (150г)

СОСТАВ: 5-15% аніонних ПАВ, <5% неіонних ПАВ, відбілювачі на основі кисню, фосфонати, полікарбоксилати, цеоліти. Доповнюють: ензими, оптичні відбілювачі, парфуми

Вид прання
автоматичне
Тип білизни
дитяче
Вид засобу
порошок
Вага
400г