Консультації за тел.: (044)383-72-00 / (067) 129-63-82 Мінімальне замовлення 1200грн / Суботні/недільні замовлення опрацьовуються у понеділок

Пральний порошок GALA автомат для білих тканин 3кг, асорті

Код: 03902
Пральний порошок GALA автомат для білих тканин 3кг, асорті
Пральний порошок GALA автомат для білих тканин 3кг, асорті
Артикул: 47380
Бренд: GALA
♦ в наявності

ціна: 411.58 грн
Купити в 1 клік
Мінімальне замовлення: 1
Термін поставки: 1-2 дні
Готівковий і безготіковкий розрахунок
Обмін на протязі 14 днів
Якісне обслуговування.
Гнучка система знижок
Опис

Пральний порошок GALA (ГАЛА) Автомат
Порошок GALA для прання білих і світлих тканин, крім вовни та шовку.
Пральний порошок GALA автомат (весняна, морська свіжість, свіжість конвалії, франц. аромат).

Gala - це універсальний пральний порошок, призначений для прання білих і світлих речей, крім із вовни та шовку. Засіб чудово відпирає складні плями, що в`їдаються і забезпечує тривалу свіжість. Захищає кольорові речі від знебарвлення під час прання і допомагає їм завжди мати яскравий і насичений колір, посилений активним киснем, який глибоко проникає в тканину і істотно прискорює процес прання. Крім того, Активний Кисень легко видаляє плями і бруд навіть при низькій температурі прання. Ефективність прання при температурних режимах: 30-40-60-96 градусів
До складу також входять компоненти, які запобігають утворенню накипу, що важливо для продовження терміну служби пральної машини.
Склад: 5-15% аніонні ПАР, <5% неіоногенні ПАР, полікарбоксилати, ензими, оптичні відбілювачі, ароматизатори, бензілсаліцілат, ліналоол.
До складу Прального порошку входять кілька типів поверхнево-активних речовин, які відповідають за видалення загальних та жирних забруднень. Силікати надійно захищають поверхню тканини і механізми пральної машини під час прання, а ензими видаляють складні плями, які не виводяться звичайними порошками - кров, молоко, шоколад, жовток і інші. До складу порошку Gala також входять спеціальні відбілювачі - фотовідбілювач і оптичний. Завдяки їх дії тканина не тільки вражає білизною, а й зберігає яскраві, натуральні кольори тканин .

Вид прання
автоматичне
Тип білизни
біле
Вид засобу
порошок
Вага
3кг