Консультації за тел.: (044) 383-50-76, (095) 650-75-40 / Мінімальне замовлення 700$ / Суботні, недільні замовлення опрацьовуються у понеділок

Пральний порошок GALA автомат Універсал 2кг "Французький аромат"

Код: 75293
Пральний порошок GALA автомат Універсал 2кг "Французький аромат"
Пральний порошок GALA автомат Універсал 2кг "Французький аромат"


Артикул: 47375
Бренд: GALA
♦ очікується поставка

Термін поставки: 1-2 дні
Готівковий і безготіковкий розрахунок
Обмін на протязі 14 днів
Якісне обслуговування.
Гнучка система знижок
Опис

Пральний порошок GALA (ГАЛА) автомат Універсальний "Французький аромат".
Порошок GALA універсальний для прання білих і кольорових речей, крім вовни та шовку, для всіх типів пральних машин. Білі речі прати окремо від кольорових.

Засіб чудово відпирає складні плями, що в`їдаються і забезпечує тривалу свіжість. Захищає кольорові речі від знебарвлення під час прання і допомагає їм завжди мати яскравий колір. Ефективність прання при температурних режимах: 30-40-60-96 градусів
До складу також входять компоненти, які запобігають утворенню накипу, що важливо для продовження терміну служби пральної машини.
ДОЗУВАННЯ на 4-5кг білизни:
М`ягка вода/Середньої жорсткості - 200мл _ при дуже брудн.-300мл
Жорстка вода - 250мл _ при дуже брудн.-350мл

Склад: 5-15% аніонні ПАР, <5% неіоногенні ПАР, фосфонати, полікарбоксилати, ензими, оптичні відбілювачі, ароматизатори, бензілсаліцілат, ліналоол.
Поліетиленова упаковка.
До складу Прального порошку входять кілька типів поверхнево-активних речовин, які відповідають за видалення загальних та жирних забруднень. Силікати надійно захищають поверхню тканини і механізми пральної машини під час прання, а ензими видаляють складні плями, які не виводяться звичайними порошками - кров, молоко, шоколад, жовток і інші. До складу порошку Gala також входять спеціальні відбілювачі - фотовідбілювач і оптичний. Завдяки їх дії тканина не тільки вражає білизною, а й зберігає яскраві, натуральні кольори тканин.

Вид прання
автоматичне
Тип білизни
універсал
Вид засобу
порошок
Вага
2кг